Енергийна салата с листа от глухарчета
Лора и Стоян
200 г салата "Айсберг" 1 ч. л. сол 1 с. л. глюкоза 7–8 стръка магданоз 4 листа босилек 120 г майонеза зехтин 1 щипка куркума 1 щипка естрагон 1–2 щипки мащерка 1/2 ч. л. самардала 1 ч. л. сол 3 филии хляб "Пармезан" за поръсване 1 червена чушка 50 г обезкостени черни маслини 1 глава червен лук 10 листа червена маруля сокът от 1/2 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...