Салата "Бай Ганьо"

Ресторант "Бай Ганьо", град Свищов
Източник: Бон Апети
Дата: 07.12.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
50 г едър сварен фасул
50 г сланина
50 г сирене
10 маслини
1 печена червена чушка
1 люта чушка
1 стрък зелен лук
1 краставица
1 домат
1/2 глава червен лук
червен пипер за поръсване
1 глава чесън
3 с. л. оцет
1 с. л. червен пипер
1 с. л. чубрица


Начин на приготвяне:
1
Салата
Краставицата и доматът се нарязват на кубчета и се подреждат в порционна чиния. До кубчетата краставица се поставя печената червена чушка.
2
Салата
Реденето на салатата продължава, като до доматите се сипва свареният фасул, а до чушката се поставят маслините.
3
Салата
В чинията се добавя плочка сирене и се поръсва с червен пипер.
4
Салата
Чесънът за маринатата се нарязва наситно, слага се в купичка и се залива с оцета. Чубрицата и червеният пипер се смесват в чиния.
5
Салата
Сланината се нарязва на тънки парчета, които се потапят в овкусения с чесън оцет, след това се овалват в сухите подправки и се слагат в чинията при останалите продукти.
6
Салата
Най-отгоре се поставят нарязаният на шайби червен лук и лютата чушка, салатата се декорира със стрък зелен лук и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: