Салата "Бай Ганьо"

Дата: 07.12.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
50 г едър сварен фасул
1 с. л. червен пипер
3 с. л. оцет
1 глава чесън
червен пипер за поръсване
1/2 глава червен лук
1 домат
1 краставица
1 стрък зелен лук
1 люта чушка
1 печена червена чушка
10 маслини
50 г сирене
50 г сланина
1 с. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Салата Краставицата и доматът се нарязват на кубчета и се подреждат в порционна чиния. До кубчетата краставица се поставя печената червена чушка.
2
Салата Реденето на салатата продължава, като до доматите се сипва свареният фасул, а до чушката се поставят маслините.
3
Салата В чинията се добавя плочка сирене и се поръсва с червен пипер.
4
Салата Чесънът за маринатата се нарязва наситно, слага се в купичка и се залива с оцета. Чубрицата и червеният пипер се смесват в чиния.
5
Салата Сланината се нарязва на тънки парчета, които се потапят в овкусения с чесън оцет, след това се овалват в сухите подправки и се слагат в чинията при останалите продукти.
6
Салата Най-отгоре се поставят нарязаният на шайби червен лук и лютата чушка, салатата се декорира със стрък зелен лук и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


151 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Тутманик със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта