Салата с червено цвекло и други
Лора и Стоян
50 г едър сварен фасул 1 с. л. червен пипер 3 с. л. оцет 1 глава чесън червен пипер за поръсване 1/2 глава червен лук 1 домат 1 краставица 1 стрък зелен лук 1 люта чушка 1 печена червена чушка 10 маслини 50 г сирене 50 г сланина 1 с. л. чубрица |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...