Салата с рукула, синьо сирене и смокинов винегрет
Лора и Стоян
10 листа червена салата 2–3 с. л. маково семе 10–12 с. л. зехтин сокът от 1 лимон 1 щипка сол 1 щипка червен пипер 1 с. л. олио 100 г захар 100 г орехови ядки сокът от 1 портокал "Пармезан" за поръсване 50–100 г синьо сирене 2 круши 1/2 салата "Айсберг" 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...