Салата с червено цвекло и други

Гост: проф. д-р Стефка Петрова, национален консултант по хранене и диететика
Източник: Бон Апети
Дата: 28.11.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г карфиол
1/2 ч. л. сух копър
1/2 ч. л. сух естрагон
1/2 кофичка кисело мляко
1 скилидка чесън
1 зелена чушка
1 кисела ябълка
1 малка глава цвекло (200 г)
200 г броколи
1/4 кубче зеленчуков бульон


Начин на приготвяне:
1
Салата с червено цвекло и други
Цвеклото се сварява на пара, след което се нарязва на кубчета. Ябълката се обелва, почиства се от семето и също се нарязва на кубчета.
2
Салата с червено цвекло и други 2
Карфиолът и броколите се сваряват на пара за около 5-10 минути. Слагат се в купа и се смесват с цвеклото и ябълката.
3
Салата с червено цвекло и други 3
Киселото мляко, скилидката чесън и нарязаната наедро чушка се пюрират заедно с подправките и кубчето бульон.
4
Салата с червено цвекло и други 4
Салатата се полива с дресинга и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: