Пъстърва плакия
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2024 Съвет към следващите, за да се напълни добре, трябва отворът да се разшири максимално с допълнително разтегляне и плънката да не е много надребно нарязана. На мен времето за печене ми дойде в повече, стана леко сухо, особено на следващия ден се виждаше това, може фурната ми да е по-силна. Обикновено пека за не повече от 40 мин подобно парче месо, което овалвам в смес от розмарин и семе от копър, преди запечатването, но при малко по-високи градуси. Така че бях любопитна как ще се изпече за повече време на по-ниски градуси, мисля да пробвам за 50 мин. следващия път.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2014 Тази рецепта наистина е страхотна.Сосът към месото е най-вкусният, който съм пробвала.Наистина си заслужава да се пробва.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Получи се перфектно! Аз сложих вместо кайсии смокини и синьо сирене,имаше отличен резултат!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих рецептата снощи.Като цяло се хареса,само че аз пекох месото на 180 градуса за 1,30мин.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...