Свинско с праскови и грах

Източник: Бон Апети
Дата: 09.11.2009
Свинско с праскови и грах
 
Необходими продукти:
900 г свинско контрафиле
300 г праскови от компот
400 г грах
3 с. л. краве масло
4 с. л. зехтин за намазняване
стръкове мащерка или кълнове за украса
праскови от компот за украса


Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на порционни парчета, натрива се с намачканите праскови и маслото и се запечатва в намазнен със зехтина тиган за 3–4 минути от всяка страна.

2
Пече се в сгорещена до 200 градуса фурна 13 минути и се разпределя на порции в затоплени чинии.

3
Грахът се бланшира и се добавя към свинското.

4
Ястието се украсява с мащерка и с парчета плодове от компота.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: