Запечени картофи и яйца

Дата: 19.11.2009
Източник: Бон Апети
Запечени картофи и яйца
 
Необходими продукти:
300 г картофи
4 яйца
200 г сирене
30 г течна сметана
200 г чери доматчета
3 с. л. олио
2 стръка мащерка за украса
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се белят и се режат на шайби. Варят се в подсолена вода.
2
Когато се сварят, се отцеждат и се разпределят в намазнена с олиото тава. Заливат се с предварително разбърканите сирене, сметана и яйца.
3
Добавят се разполовените чери домати и се пече до златисто на 200 градуса.
4
Украсява се с мащерката или се поръсва с нея по време на печенето.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2014
Тази гозба може да се допълни като се добавят някакъв колбас,гъби и печена капия.Става уникална запеканка.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


340 ДУШИ ОНЛАЙН
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
Aleksandra Voinova се регистрира в сайта.
Eli Vitanova се регистрира в сайта.
Monika Vasileva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova се регистрира в сайта.
Михаела коментира рецептата Пита с праз и сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта