Свинско със зрял фасул и кафе

Източник: Бон Апети
Дата: 11.04.2005
Свинско със зрял фасул и кафе
 
Необходими продукти:
500-600 г свинско месо от бут
1 ч. л. кимион
1 ч. л. червен пипер
3-4 с. л. олио
1 ч. ч. кафе
6-7 стръка магданоз
1 кубче телешки бульон
1 авокадо
1 глава кромид лук
2 стръка пресен лук
2 зелени чушки
4 скилидки чесън
2 ивици бекон
300-350 г зрял, шарен фасул
400 г белени стерилизирани домати
1 ч. л. риган


Начин на приготвяне:
1
Свинско със зрял фасул и кафе
Фасулът се залива с вряла вода и се оставя да изстине. След това водата се изхвърля и отново се залива със студена вода. Кипва се. Изцежда се, залива се с нова студена вода и се сварява, като се слага и кокалът от месото.
2
Свинско със зрял фасул и кафе 2
Лукът и чесънът се нарязват наситно, чушките – наедро, свинското месо – на късчета. Беконът се запича в суха тенджера, след това се изважда.
3
Свинско със зрял фасул и кафе 3
В същата тенджера се загрява олиото, добавят се късчетата месо и се пържат до зачервяване. Изсипват се зеленчуците, запържват се за 1 минута и се поръсват с червен пипер и кимион. Добавят се стритият телешки бульон, малко гореща вода и кафето. Задушава се 30 минути под капак.
4
Свинско със зрял фасул и кафе 4
Доматите се пасират и се наливат в тенджерата. Добавя се зрелият фасул. Вари се около 15 минути. Посолява се, поръсва се с риган.
5
Свинско със зрял фасул и кафе 5
Сервира се, като върху всяка порция се поръсват наситнен лук и магданоз, гарнира се с малки ивици бекон и топченца авокадо.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


140 ДУШИ ОНЛАЙН
Marina Doncheva се регистрира в сайта.
Ofeliq Trendafilova се регистрира в сайта.
nalka се регистрира в сайта.
Маник87 публикува рецептата Мързелива баница
Ju коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Ju се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Чабата
Zoia Yordanova се регистрира в сайта.
SViki се регистрира в сайта.
Nika67 публикува рецептата Лесни какаови бисквити
cookinglady коментира рецептата Картофи соте
rostislav arnaudov коментира рецептата Чабата
rostislav arnaudov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: