Пилешки гърди, пълнени с кашкавал и гъбен сос с горчица
Лора и Стоян
![]() |
500-600 г свинско месо от бут 1 ч. л. кимион 1 ч. л. червен пипер 3-4 с. л. олио 1 ч. ч. кафе 6-7 стръка магданоз 1 кубче телешки бульон 1 авокадо 1 глава кромид лук 2 стръка пресен лук 2 зелени чушки 4 скилидки чесън 2 ивици бекон 300-350 г зрял, шарен фасул 400 г белени стерилизирани домати 1 ч. л. риган |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...