Свинско със зрял фасул и кафе
Лора и Стоян
![]() |
750 г кайма смес 1 ч. л. чубрица 1 ч. л. риган 2-3 с. л. зехтин 1 яйце 1 картоф 1 глава лук 2 зелени чушки 50-80 г бадеми 100 г зелени маслини с чушка 250 г фасул “Черно око” 400 г стерилизирани домати 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...