Яхния от зрял фасул с кюфтета и маслини
Лора и Стоян
![]() |
400-500 г пилешки гърди 1-2 щипки гранулиран чесън 1 ч. л. сос “Уорчестър” 1 ч. л. горчица 5 с. л. кисело мляко 3-4 стръка магданоз 1 ч. ч. галета 1 картоф 50 г орехови ядки 1-2 щипки сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...