Пилешко руло

Дата: 22.09.2003
Източник: Бон Апети
Пилешко руло
 
Необходими продукти:
1 пиле
чесън, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешко рулоПилето се обезкостява така, че да се получи цяло парче месо, без да се нарушава целостта на кожата. Овкусява се отвътре с разбърканите сол, черен пипер и счукания чесън.
2
Пилешко руло 2Навива се на руло с кожата навън, връзва се с канап или специална мрежа и се пече във фурна при температура 180 градуса около 1 час и 30-40 минути.
3
Пилешко руло 3Предлага се и като предястие, и като основно ястие. Сервира се с подходяща за сезона гарнитура или с канапе от ориз, за приготвянето на което се използва бульонът от сварените кости.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


148 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Маринована моцарела
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Хумус
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Зелен фасул яхния
Дияна Тодорова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Риба със спаначен сос
Галина Димитрова коментира рецептата Султан кебап
Галина Димитрова се регистрира в сайта.
Антония коментира рецептата Ризото с тиква и скариди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта