Бутерпитка с шарена сол и суджук
Лора и Стоян
![]() |
600 г оризови талиатели (спагети) 1/2 връзка магданоз 100 мл зехтин 3 скилидки чесън 100 мл бяло вино 4 ч. л. черен хайвер 4 ч. л. червен хайвер 2 стръка лимонова трева 500 г морски дарове микс (калмари, миди, скариди, рулца сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...