Тарт с яйца и колбаси

2 рецепти за 0 време
Източник: Бон Апети
Дата: 04.09.2011
Тарт с яйца и колбаси
 
Необходими продукти:
300 г нарязан стар хляб
4 яйца
500 мл прясно мляко
300 г салам “Закуска”
300 г кашкавал
2 щипки самардала



Начин на приготвяне:
1
Тарт с яйца и колбаси

С маслото се намазва дъното на тава, в която се подреждат филиите, една до друга.


2
Тарт с яйца и колбаси 2

Яйцата се разбиват и към тях се добавя млякото, нарязният наститно салам и настърганият кашкавал. Овкусява се със самардалата.


3
Тарт с яйца и колбаси 3

Получената смес се изсипва върху хляба и тарта се слага да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

31.03.2015
Нямах самардала и замених с чубрица, но се получи много добре :)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.02.2014
яко
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


evgeni@medarov.com се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Тутманик
ifkata се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: