Течен шоколад

За филийка, бисквитки или крем
Източник: Елена Миланова
ТИТЛА: Готвач
Дата: 04.11.2016
Течен шоколад
 
Необходими продукти:
2 с. л. сурово какао
4 с. л. пудра захар
1 с. л. лешников тахан
50 мл сварено прясно мляка
150 мл олио



Начин на приготвяне:
1
Лешниковият тахан се оставя да престои, за да може мазнината да се отдели и да се използва само твърдата част.
2
Всички продукти се добавят в посочения ред и се пасират.


Съвет:
Ако ви се струва, че течният шоколад е много гъст, добавете малко прясно мляко (2-3 ч. л.) и пасирайте отново.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


182 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: