Мерлуза в сос "Ескабече"
Лора и Стоян
![]() |
500 г телешко бонфиле 2 ч. л. нишесте 1 с. л. оризово вино (шери или червено вино) 2 с. л. соев сос 4 с. л. фъстъчено олио 1 ч. ч. пилешки бульон 1/2 ч. л. захар лют сос на вкус 2 с. л. сос от стриди 2 резена пресен джинджифил ( 1/2 ч. л. сух ) 3 скилидки чесън 2 глави лук 500 г аспержи 1/2 ч. л. сусамово олио |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...