Телешко с нескафе и зеленчуци

Източник: Бон Апети
Дата: 23.04.2010
Телешко с нескафе и зеленчуци
 
Необходими продукти:
150 г телешко филе
5–6 стръка копър и магданоз
30 мл зехтин
1 домат
1/2 кубче телешки бульон
50 мл сметана
1 с. л. нескафе
сол и пипер на вкус
1 патладжан
1 тиквичка
30 мл олио
2–3 стръка пресен лук


Начин на приготвяне:
1
Телешкото месо се реже на жулиени и се запържва в олиото.
2
Зеленчуците се издълбават, леко се запичат на тиган с малко олио и се пълнят с готовото месо.
3
Сметаната за соса се редуцира, добавят се нескафето и телешкият бульон и се разбърква.
4
Копърът и зехтинът се пасират, доматът се реже на кубчета, а лукът се наситнява. Всички продукти за дресинга се смесват, разбъркват се и се нанасят върху пълнените зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: