Свинско с праскови
Лора и Стоян
![]() |
1 голямо пиле черен пипер на вкус 5–6 с. л. олио 1 връзка магданоз 1/2 к. ч. ориз 1 кубче бульон от гъби 1 с. л. червен пипер 1–2 пресни домата 1 чушка 1 морков 1 глава лук 300 г сушени сини сливи сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...