Джондори с коричка от къри и черен ориз

Дата: 27.04.2010
Източник: Бон Апети
Джондори с коричка от къри и черен ориз
 
Необходими продукти:
800 г филе от джондори
1/2 връзка див лук
2 с. л. „Пармезан” на прах
3 с. л. соев сос
200 г бял ориз
50 г черен ориз
150 мл зехтин
100 мл кокосово мляко
2 с. л. къри
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се маринова за около 2 часа със смесените къри, кокосово мляко и зехтин и се нарязва на порции – по около 100 г всяка. Пече се на сух тиган 3–4 минути, обръща се и се пече още 2 минути.
2
Двата вида ориз се сваряват в подсолена вода, оцеждат се и се овкусяват със сол, черен пипер, соевия сос и пармезана на прах. Добавя се накълцаният див лук и оризът се поставя за канапе, върху което се поставя филето от рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Пица
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Чийзкейк с ягоди
Полина публикува рецептата Мързелива торта
Анна публикува рецептата Фъч
Ket публикува рецептата Супа от червена леща с чесън
Пламенова коментира рецептата Супа от киселец
Дарко публикува рецептата Пиле фрикасе
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта