Супа от тиквички, картофи, моркови и пресен лук
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2017 Поревах си, но си заслужаваше :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2017 Ася, няма причина да не се получи вкусно и с кисели краставички. Препоръчваме ти, да ги наситниш и да ги отцедиш добре, преди да ги добавиш в каймата. Успех и ще се радваме, да споделиш резултата с нас.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2017 Здравейте! Стана много вкусно, но лимоновата кора ми дойде в повече. Може ли да сменя с кисели краставички?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2015 Да, Рози, ефектът ще е същият.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2015 Въпреки малко странните съставки - лимон и овесени ядки, терина стана страхотен.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...