Бяла торта „Гараш“
Лора и Стоян
500 г тиква 500 г брашно (+ за поръсване) 60 мл олио 1 ч. л. бакпулвер 1 с. л. сол олио за пържене на маслена баня | за сиропа: 400 г кафява захар „Демерара“ 500 мл вода 1 пръчка канела кората от 1 лимон |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2017 Страхотни!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2015 Току що ги направих и станаха страхотни!
п.с. Направих ги с брашно без глутен и пак станаха, много доволна останах от този факт :)
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...