Сусамови хлебчета
Лора и Стоян
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2023 Здравей, Карамел! Не се сервират с конеца - той е нужен, за да се оформят хлебчетата като тиква. Маха се, след като се опекат. Поздрави от нас!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2023 Не откривам стъпката премахване на конеца, с конецът ли се сервират? Защото обикновено това не се прави или е заради Хелоуин?
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2019 Много хубава рецепта но не се споменава колко време трябва да втасва тестото?
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2019 Савка Борисова, по-късно горе в коментарите съм уточнила, че АЗ съм сложила 400гр. обелена и почистена тиква! :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2019 Невероятна презентация и уникално вкусно!
Аз лично не ги поръсих със захар накрая, за да не са сладки.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...