Сирена баница
Лора и Стоян
500 г тиква тип "Цигулка" 400 г захар 1 пакет точени кори 1/2 ч. ч. олио за запържване 1 к. ч. олио за поливане 1/2 пакетче канела |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2016 Страшно вкусно,само ,че аз слагам краве масло и ванилия , без канела.Корите за баница навивам по 2 и така всички кори,както се прави вита баница.Резултата винаги е идеален!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2014 Получи се страхотно.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...