Печена ябълка по тракийски
Лора и Стоян
![]() |
1 тиква "Цигулка" 3 с. л. захар 2 пакетчета ванилия 30 г краве масло |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2020 Супер
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2018 Супер :)
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2013 И естествено поръсих с канела и орехи :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 Ако не ви занимава да белите корите, можете да я печете ( надупена с кората нагоре) Става отново много вкуса.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...