Печена тиква с ванилов сос

Източник: Бон Апети
Дата: 27.02.2003
Печена тиква с ванилов сос
 
Необходими продукти:
1 тиква "Цигулка"
3 с. л. захар
2 пакетчета ванилия
30 г краве масло


Начин на приготвяне:
1
Печена тиква с ванилов сос
От шийката на тиквата се отрязват кръгчета и се поставят в тава за печене. Всяко се поръсва с лъжица захар.
2
Печена тиква с ванилов сос 2
В тавата се сипват пакетчетата ванилия и се налива 1 пръст вода. Тиквата се пече около 30-40 минути в умерена фурна (при температура 180 градуса).
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

09.12.2020
Супер
3.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2018
Супер :)
2.
Изпрати
лично съобщение

26.12.2013
И естествено поръсих с канела и орехи :)
1.
Изпрати
лично съобщение

31.10.2013
Ако не ви занимава да белите корите, можете да я печете ( надупена с кората нагоре) Става отново много вкуса.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


144 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: