Патладжани с кисело мляко и джоджен
Лора и Стоян
2 тиквички 4-5 с. л. олио 2-3 листа босилек (1 ч. л. сушен) 1 скилидка чесън 100 г сирене 200 г заквасена сметана 1/2 ч. л. счукано копърово семе 10 с. л. олио 4-5 стръка копър 2 скилидки чесън 2 домата сокът от 1/2 лимон |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...