Топла зимна салата

Дата: 19.03.2018
ТИТЛА: Готвач
Топла зимна салата
 
Необходими продукти:
6 картофа
4 малки глави цвекло
1 глава чесън
олио
балсамов оцет
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите, цвеклото и цялата глава чесън се завиват в алуминиево фолио поотделно.
2
Слагат се във фурната на 200 градуса (с вентилатор), докато омекнат. Проверяват се с вилица, дали са омекнали.
3
картофите и цвеклото се обелват, докато са още горещи, след което се нарязват на кубчета. Чесънът се изстисква и се прибавя към останалите продукти. Подправя се с олио, балсамов оцет и сол. Салатата се разбърква добре и се сервира още топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


166 ДУШИ ОНЛАЙН
Marina Gineva коментира рецептата Сконс със сирене
Milena Petrova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от тиква
Evgeni Radev се регистрира в сайта.
Svetlana Stoqnova публикува рецептата Малки щрудели
Bubba коментира рецептата Печено пиле с картофи и бира
StefkoDan публикува рецептата Тутманик без месене
Петя Петкова публикува рецептата Хляб по шопски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта