Топла зимна салата

ТИТЛА: Готвач
Дата: 19.03.2018
Топла зимна салата
 
Необходими продукти:
6 картофа
4 малки глави цвекло
1 глава чесън
олио
балсамов оцет
сол


Начин на приготвяне:
1
Картофите, цвеклото и цялата глава чесън се завиват в алуминиево фолио поотделно.
2
Слагат се във фурната на 200 градуса (с вентилатор), докато омекнат. Проверяват се с вилица, дали са омекнали.
3
картофите и цвеклото се обелват, докато са още горещи, след което се нарязват на кубчета. Чесънът се изстисква и се прибавя към останалите продукти. Подправя се с олио, балсамов оцет и сол. Салатата се разбърква добре и се сервира още топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: