Десерт „Бяла Коледа“
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2021 Много вкусна торта, особено на другия ден! Всички бяха очаровани и рецептата е много точна! Благодаря!
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2018 Получи се страхотно коледно изкушение ! Замених Рома с Бадемов ликьор, а захарта с кокосова, което добави много приятен карамелен отенък на вкуса. Малко се изложих с глазурата защото за първи път правя нещо подобно, но за другият път ще съм подготвена
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2016 Борислава, блатовете не са като целувчените, а по-скоро като тези на Шведската бадемова торта (рецептата можеш да намериш в сайта ни). Ромът може да замениш с фреш от портокали или да го пропуснеш. Според нас няма проблем да сглобиш тортата и без помощта на форма.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2016 Мислите ли че ще мога да я сглобя без форма за торта? Просто ей така вече върху подноса?
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2016 Не разбрах блатовете на целувчени ли приличат? С какво мога за заменя рома за крема нямам никакав алкохол
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...