Корсикански чийзкейк „Фиадоне“
Лора и Стоян
30. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 01.03.2021 Тортата е много вкусна!
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2018 Да, Ирена.
|
28. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2018 Искам да попитам дали ще стане със заквасена сметана. защото момента разполагам с такава?
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Момчил, животинската сметана трябва да е много студена, когато я разбиваш и трябва да я разбиваш на много високи обороти. Успех.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2016 Имам въпрос относно сметаната, използвам животинска, но никога не ми става пухкава, най-много да стане гъста като боза, къде греша - в температурата, скоростта на разбиване?
|
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...