Шведска бадемова торта
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Много вкусна торта
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Екатерина, можеш да използваш млечен, вместо натурален шоколад - естествено ще има разлика във вкуса, но няма причина да не се получи добре.
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 Сега видях , че по надолу има снимка на тортата направена в кръгла форма . Извинете за този въпрос.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2015 Здравейте Лора и Стоян ,искам да попитам дали може натуралния шоколад да се замени с млечен, и дали мога да изпека блатовете в кръгла форма ? Ако сложа млечен шоколад , вместо натурален , ще се промени ли много вкуса?
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2015 Много вкусна торта. Вече е една от любимите ми.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...