Торта с бишкоти

Вкусна и галеща сетивата
Източник: Милена Славова
ТИТЛА: Чирак
Дата: 12.10.2016
Торта с бишкоти
 
Необходими продукти:
3 пакетчета бишкоти
500 мл прясно мляко
1 пакетче нишесте
1-2 ванилии
5 с. л. захар



Начин на приготвяне:
1
Бишкотите се потапят в част от млякото и се нареждат в подходящ съд за торта.

2
Загряват се 250 мл мляко и когато заври, в него се сипва нишестето, предварително разтворено в малко мляко.
3
Сместа се бърка, докато де получи гъст крем, с който се заливат бишкотите.


Съвет:
След като кремът се охлади, тортата се украсява по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: