Шоколадова торта с тиква
Нашите кулинари






| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.06.2019 Много ароматен
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 чаена лъжичка бакпулвер прави чудеса!Добре,че не помага и на други работи да не спадат,че щеше да е мноого скъп!
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 ах рикота!
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2014 Диана, тортата не е много висока - нормално е да спадне - и с нашата се получи така. Ако искаш, след като я изпечеш, можеш да я остави в изключената фурна за 20 минути. Понякога от рязката температура печивото спада много бързо.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...