Бретцели
Нашите кулинари
        
        








| 6. | Изпрати лично съобщение | 11.10.2015 Малко промених рецептата, замених розмарина със сух риган и пропуснах стафидите. Добавих 0.100 грама пшеничен брашно. Хляба стана уникално вкусен! | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 26.01.2015 Страхотен хляб, ароматен и с хрупкава коричка. | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 09.12.2014 Супер е! Пропуснах стафидите, но пак стана много добре. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 27.11.2013 Рецептата е много добра. Аз лично слагам около 10гр сол, защото мисля, че написаната в рецептата не е достатъчна. Искам да отбележа, че аз не ям солено. Хляба го правя без подправките- тоест обикновен хляб. Става много бързо и е идеален за домашно приготвен хляб- винаги се получава. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 02.10.2013 вкусно :) | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...