Хляб без месене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2017 Теодора, извинете ме, вероятно съм много глупава, но нещо не разбирам във Вашата рецепта. Заглавието е усуканица, а никъде нищо не се усуква.)))) Относно съставките - слагате знак за равенство мужду две глави лук, 1 връзка зелен лук и 1 връзка праз. Ами моята връзка праз се състои от 12 стръка. Дали да не ги поставя всичките в плънката?))) Та на основния въпрос. След като тестото втаса и се размеси с малко олио, разточва ли се, поставя ли се плънката от лук върху тестото и то после завива ли се на руло, за да бъде равномерно разпределена плънката и след това усуква ли се?)))) Моля, отговорете ми, на прав път ли съм с предположенията си.))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...