Баница „Розички“
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2023 Тоскански хляб с българска мерудия :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2018 Много бърз и вкусен хляб, следващия път бих сложила повече сол. Така се получи леко сладникав.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Бърз и лесен вариант за много вкусен домашноприготвен хляб. Приготвяла съм го и с различни зеленчуци в комбинация, също се получава прекрасно, много цветен и безкрайно вкусен.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2016 Невероятно вкусен и перфектно изпечен
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...