Вълча баница

Дата: 19.01.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Вълча баница
 
Необходими продукти:
400 г кори за баница
500 г гъби
300 г сирене
300 г колбас
4 яйца
олио
сол
за заливката:
1 яйце
100 мл прясно мляко
чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбите се задушават в малко олио.
2
Посоляват се и когато се охладят, се добавя 1 разбито яйце.
3
Сиренето се натрошава и към него се добавят 2 яйца.
4
Колбасът се нарязва наситно и се смесва с 1 яйце.
5
Вземете 1 кора, напръскайте я с олио и я поръсете със сместа със сирене.
6
Върху нея слагате втора кора и отгоре разпределяте малко от гъбите.
7
Следва трета кора, върху която сипвате от сместа с колбаса.
8
Завивате на руло.
9
Редите във форма на охлюв, в тава, застлана с хартия за печене.
10
Накрая залейте баницата със смес от яйце и прясно мляко.
11
Поръсете с чубрица и печете до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2016
Много хубава рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта