40-минутни хлебчета

Дата: 19.01.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
40-минутни хлебчета
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. топла вода (+ 2 с. л.)
1/3 ч. ч. олио
2 с. л. суха мая
1/2 ч. л. захар
1 с. л. сол
1 яйце
3 1/2 ч. ч. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
В купа смесете водата, олиото, маята и захарта.
2
Оставете сместа да почине 15 минути.
3
Добавете солта, яйцето и брашното.
4
Рзбъркайте, докато се получи меко тесто.
5
Оформете 12 топчета и ги сложете в тава, застлана с хартия за печене.
6
Оставете ги да престоят 10 минути, след което ги изпечете за 10 минути в загрята на 240 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


253 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта