Памук погача на кифлички
Лора и Стоян
за тестото: 400 г брашно 10 г жива мая 200 мл прясно мляко 1 яйце 1 щипка сол сланина за намазване | за плънката: 150 г сланина 4 глави лук 1 щипка сол | за сиропиране: 100 мл вода 1 с. л. захар |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...