Вълча баница
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2023 Много вкусен стана. Аз обаче исках по-голямо количество защото кишовете винага стават доста плоски и за да се нахрани човек трябва да реже само на 4 порции. Аз направих двойна доза на тестото и сложих 500 гр. гъби, цели яйца в плънката, повече кашкавал (300 гр. обикновен по-маслен) и повече бекон. Сложих само по един по-гъст пласт поред бекон, половината от кашкавала (150 гр.), сметана и гъби. Когато се опече отгоре поръсих останалия (още 150 гр.) кашкавал и запекох за кратко. Стана много вкусно, сервирах с кисело мляко отстрани.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2022 Просто е страхотен:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2021 Чудесно се получи. Много вкусен киш. Само малко по соленичко за моя вкус, но следващия път ще редуцирам солта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2017 Страхотен киш се получи , със сигурност ще го правя пак.Нямах специална форма за киш, но ползвах такава за кейк и япостлах схартия за да не залепва .Сиренето Грюер наистина дава страхотен вкус :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2016 Нямах тава за киш и за това го направих в по-дълбока - видът му не е съвършен, но вкусът е невероятен
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...