Вълча баница
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 26.09.2022 Просто е страхотен:)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2021 Чудесно се получи. Много вкусен киш. Само малко по соленичко за моя вкус, но следващия път ще редуцирам солта.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.11.2017 Страхотен киш се получи , със сигурност ще го правя пак.Нямах специална форма за киш, но ползвах такава за кейк и япостлах схартия за да не залепва .Сиренето Грюер наистина дава страхотен вкус :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2016 Нямах тава за киш и за това го направих в по-дълбока - видът му не е съвършен, но вкусът е невероятен
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.02.2016 Понеже не намерих сирене грюер го замених с гауда. Стана много вкусно.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...