Пъстра тракийска салата
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2017 Да, Екатерина, съгласни сме, че при термична обработка част от полезните вещества на лука се губят. В случая, с тази рецептата не се набляга толкова върху това, салатата да е полезна, а да е вкусна. За да се възползваме максимално от полезните свойства на лука, е препоръчително, той да се консумира в различните видове салати в сурово състояние.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2017 Така като се запича лука не се ли губят много от полезните му вещества?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...