Кекс
Лора и Стоян
за тестото: 240 г брашно 160 г захар 1 ч. л. бакпулвер 1/4 ч. л. сода бикарбонат 140 г краве масло (на стайна температура) 3 яйца 200 мл прясно мляко 1 пакетче бурбонска ванилова захар 1 щипка сол | за крема: 220 г краве масло (на стайна температура) 50 г какао 50 г черен шоколад (80%) 100 г пудра захар 1/2 есенция ром 36 бр. малки шоколадови яйца за декорация |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 Кокосовото масло за готвене! Неутрално е и няма натрапчив вкус! Сладкишите стават стегнати, а когато ги отхапеш, започват да се топят в устата! Поне на мен много ми харесват десертите, които съм направила с кокосово масло вместо с краве масло!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2016 Страхотен вкус
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2015 Станаха много вкусни!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.04.2015 Следващия път ще пробвам с крем сирене :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2015 Меглена, тъй като това е маслен крем, нормално е да се усеща наситен вкус на масло. Ако искаш, може да опиташ да замениш маслото с крем сирене!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...