Фъч с банани
Лора и Стоян
12 бишкоти „Савоярди“ (1/2 пакет) 1 консерва ананас на кубчета (400 г) | за крема: 400 мл кокосово мляко (1 консерва) 100 г захар 4 жълтъка 1 пакетче захар с аромат на ром 1 1/2 с. л. царевично нишесте | за гарниране: 150 мл животинска сметана 10 г бурбонска ванилова захар кокосов чипс за поръсване листа мента за украса |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2017 Приготвих го с пресен карамелизиран ананас и стана прекрасно!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Направих го с кокосова захар и течна есенция ром. Стяга в хладилника още, но всички му се каним :) Ще пиша като го опитам :)
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...