Тарт с гъби и сметана
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2014 Бон Апети - Благодаря за пояснението!:) Весел прпазник на всички! Здраве и усмивки на жените от екипа!:)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.03.2014 Това, което имате предвид се нарича Цикория или синя жлъчка. Има обаче и вариация, която се ползва като салата. И двете образуват грудка, при първия вид от нея израстват листа и сини цветчета, а при втория вид - израстват листа, които приличат на издължена, бяла на цвят зелка. Те се използват като зеленчук за салати. Има и червена италианска цикория, позната и под името радичио.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Каква е тази цикория...??? Цикория е тревисто растение - билка със сини цветчета - (не мога да напиша латинското му наименование - поради ограниченията за писане!) и е от сем. Сложноцветни. Показаното на снимката въобще не е цикория, а нещо друго. Уточнете!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...