Валентинки

Източник: Amada
ТИТЛА: Готвач
Дата: 13.02.2015
Валентинки
 
Необходими продукти:
4 кренвирша
4 яйца
100 г сирене
100 г кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Валентинки
Кренвиршите се разполовяват по дължина, но не до края. Оформят се като сърца, а краищата им се захващат с клечка за зъби (за да не се развали формата по време на готвенето).
2
Валентинки 2
Сиренето се натрошава, кашкавалът се настъргва, яйцата се разбиват. Всичко се смесва добре.
3
Валентинки 3
Кренвиршите се поставят в тавичка с незалепващо покритие. В отворите им се изсипва яйчената смес, като се внимава да не излиза навън. Поставят се в загрята фурна и се пекат до готовност.
4
Валентинки 4
Сервират се по два броя в порция, като за гарнитура може да се добави лютеница, маслинки или стерилизирани краставички за украса.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

04.11.2015
Супер!
2.
Изпрати
лично съобщение

14.02.2015
когато бях малка, майка ми ги приготвяше :) много им се радвах :) сега аз ги приготвям с удоволствие :)
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2015
Тематично :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: