Кюфтета с доматен сос и кашкавал
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2018 Стана много вкусно. И аз не сложих кашу. Добавих балсамов оцет вместо ябълков.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.01.2017 Ммм много вкусно стана! Не сложих от кашуто, защото нямах и лука го запържих в малко олио, а не с вода. Иначе готвя кафяв ориз за пръв път и се борих около час с него
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...