Кюфтета с доматен сос и кашкавал
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2018 Стана много вкусно. И аз не сложих кашу. Добавих балсамов оцет вместо ябълков.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2017 Ммм много вкусно стана! Не сложих от кашуто, защото нямах и лука го запържих в малко олио, а не с вода. Иначе готвя кафяв ориз за пръв път и се борих около час с него
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...