Банички с мармалад
Лора и Стоян
![]() |
500 г брашно 1 ч, ч, кисело мляко 1 ч, л. сода за хляб 1 ч, ч натрошено краве сирене 1 пакетче краве масло кашкавал за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.12.2013 вкусни и апетитни пухчета
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...