Пресни печурки с винен подлучен сос
Лора и Стоян
![]() |
500 г бутертесто 4 жълтъка 100 г синьо сирене 100 г сирене „Бри“ 200 г сирене „Ементал“ 50 мл сметана за готвене сол и бял пипер на вкус кълнове за гарниране |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2017 Сервирах ги със сладко :)
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...