Ябълков мус с хрян, като кулинарен подарък

Дата: 06.12.2011
Източник: Бон Апети
Ябълков мус с хрян, като кулинарен подарък
 
Необходими продукти:
1 кг ябълки
50 г хрян
2 глави наситнен лук
1 с. л. люта горчица
1 ч. л. смлян бял пипер
100 г кафява захар
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1

Ябълките се обелват и се нарязват на малки парчета. Хрянът се настъргва. Всички продукти се сваряват, докато се получи гъст мус. Сипва се още горещ в буркани и се затваря веднага. За по-дълго съхранение бурканите трябва да се стерилизират.



Плодов, ароматен, леко пикантен вкус. Много подходящ за дивеч, студено печено, печена шунка и фондю.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта