Орехов пай
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2020 Страхотна рецепта,аз добавям и други сушени плодове като кайсии,смокини,червена боровинка и два вида стафиди,както и слагам равни части орехи и бадеми.
Невероятни се получават,особено като отлежат няколко седмици!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2015 Много се хареса. Аз нарязах и един пакет локум, както и няколко смокини. Направих два щолена като единият се изяде за един час. Поздравления! За пръв път успявам да направя този сладкиш
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2015 Ароматен и вкусен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2014 На мен ми трябваше още една чашка брашно, за да не е твърде лепкаво тестото. И втаса много бързо! Станаха дооста по-големи, отколкото очаквах. И вкусни!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2014 Невероятен сладкиш- толкова богат и вкусен. Наистина рецептата е много добра , но май тези градуси са високи като за обикновена фурна.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...