Шоколадов мус
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ябълките трябва да са по-сочни. Ако се подсладят със захар ще отпуснат още сок, който е необходим за печенето.Разрязан сладкиша създава илюзия за блатове и плънка, като при тортите.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук е добре да се намеси компетентно Венислава, защото рецептата е нейна :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Вчера правих същия сладкиш, с тази разлика, че следкато се наредят съставките се налива една чаша горещо мляко.Затова смятам, че не се е получил твоя.Просто объркана рецепта. Може би ако се сложат малко натрошени орехи, би се получило много добре. Също така се пече към един час.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Правих го, но сухите съставки и ябълките останаха разделени, къде сбърках?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...