Бишкотена торта с еспресо крем
Лора и Стоян
37. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2019 Здравейте! Благодаря за отговора!
Все пак изпробвах рецептата и с тези шоколади, но не се получи мус, а чудесен шейк с вкус на сладолед "Милкинис".
|
36. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2019 Здравейте! В тези шоколади има пълнеж и няма да се разтопят хубаво. Може да опитате само с млечен шоколад, но тогава има вероятност шоколадът да се пресече - затова се използва черен. Ако решите да опитате с млечен, няма нужда от захар.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2019 Здравейте!
Бих искала да ви попитам дали тази рецепта е подходяща за приготвяне на мус от по-сладки шоколади, като Киндер и Милкинис? Дали ще е необходимо добавянето на захар към тях?
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2018 Мусът стана страхотен. Може би бих намалила количеството захар, че стана прекалено сладко
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2018 Здравейте, два пъти вече правя шоколадовия мус. Благодаря за рецептата. Молбата ми към вас е по отношение на снимките - не могат да се увеличават и не се виждат добре, да поправите това. За начинаещи готвачи снимките много помагат. Например за разтопяването на шоколад на водна баня, ако не бях чела по форумите как се прави, щях да сгреша, а от една снимка става доста ясно. Поздрави, Ирена
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...