Ядкова сметана

Лесна и интересна идея
Източник: Бон Апети
Дата: 23.03.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г кашу
50 г кокосово масло
1 шушулка ванилия
3 с. л. мед


Начин на приготвяне:
1
Ядкова сметана
Кашуто се накисва за една нощ във вода. След това се отцежда и се измива добре. Смила се в блендер, заедно с кокосовото масло, меда и семената от шушулката ванилия.
2
Ядкова сметана 2
Постепенно се прибавят и около 4 с. л. вода. Получената „сметана“ от кашу е подходяща за гарниране на всякакви десерти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: